Serveis

A Fil a l’Agulla la meva passió és transformar teixits en peces úniques que reflecteixin la teva personalitat i estil individual.

Disseny a Mida

M’apassiona crear peces personalitzades que encaixin perfectament amb els teus somnis. Treballo estretament amb cada client per captar les seves idees i donar-les vida. Ja sigui un vestit espectacular, un abric acollidor o un conjunt exclusiu, estic aquí per fer-ho realitat.

Arranjaments

Les teves peces de roba preferides mereixen una segona oportunitat. Amb la meva habilitat en arranjaments i ajustos, renovarem la teva roba perquè quedi impecable i còmoda.

Accessoris

Dóna un toc únic al teu estil amb els meus accessoris personalitzats. Bosses, barrets, banyadors, sabates… tot fet a mà per complementar perfectament la teva roba i destacar la teva personalitat.

Instagram i Blog

Si vols descobrir l’art de la costura, estic aquí per ajudar-te. A través del meu instagram @filalagulla i aquest blog dono consells de costura i comparteixo tutorials perquè t’ensinsis al món de la costura.

Amb 35 anys d’experiència en el món de la moda i la costura, t’asseguro un servei professional i de qualitat excepcional.

Cada client és únic, i crec en una atenció personalitzada. Treballo per entendre les teves necessitats i superar les teves expectatives.

La meva creativitat no té barreres. Sigui un disseny complex o una idea senzilla, estic preparada per convertir-ho en realitat.


Design a site like this with WordPress.com
Per començar