VIDEO TUTORIAL: Com cosir un COLETERO/SCRUCHIE

TUTORIAL DE COSTURA: COM FER UN “COLETERO” O SCRUNCHIE

Benvingudes una setmana més amb un nou tutorial de costura en català, especialment pensat per a aquelles que esteu començant en aquest món fascinant. En aquesta ocasió, us presentem una manualitat ideal per als principiants, ja que es pot realitzar fàcilment amb la màquina de cosir. 🌟 I el millor de tot, només necessitareu 2 MATERIALS i 4 MINUTS per a aquesta creació sorprenent! 😱

Aquest “coletero” resulta preciós i es pot confeccionar de manera ràpida, aportant un toc encantador als vostres pentinats. Moltes de vosaltres heu expressat interès a aprendre a crear peces boniques sense que siguin massa complicades, i aquí teniu una proposta més dins del món de la costura creativa per a principiants. 👉 Què us ha semblat aquest tutorial? I què us agradaria veure als pròxims vídeos?

Com sempre, estic atenta als vostres comentaris. No oblideu etiquetar-me si decideixeu seguir aquest tutorial i crear el vostre propi coleter. Em fa immensament feliç veure com la vostra creativitat pren vida amb les meves tutorials. També podeu seguir-me al meu Instagram a Fil a l’Agulla, on comparteixo fotos i vídeos diaris sobre costura en català.

▶️ Si heu gaudit del vídeo, no oblideu seguir-me a l’Instagram de Fil a l’Agulla, compartir el vídeo i deixar un súper like per no perdre-us cap dels nostres pròxims tutorials!

One-Time
Mensual
Anual

Ajuda´m a seguir creant! Fes-me una donació

Ajuda´m a seguir creant! Fes-me una donació mensual

Ajuda´m a seguir creant! Fes-me una donació anual

Tria la quantitat

€2,00
€5,00
€10,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Quantitat personalitzada


Gràcies a tu puc seguir creant en català

Your contribution is appreciated.

Your contribution is appreciated.

Donar 🙂Donar 🙂Donar 🙂

Posted

in

by

Comments

Deixa un comentari

Design a site like this with WordPress.com
Per començar